Mocht ondanks het doorlopen van de verschillende fases geen betaling hebben plaatsgevonden, dan zal na uw goedkeuring en ons advies, de vordering worden overhandigd aan de juridische afdeling van CreMan. De juristen van CreMan verzorgen vervolgens de gehele rechtsgang. Wij voeren alle gerechtelijke procedures volledig in eigen beheer voor zaken waarvoor de kantonrechter bevoegd is.

Wij adviseren u altijd eerst de verhaalsmogelijkheden te onderzoeken om vervolgens te kijken of het juridische traject zinvol is.

Voorafgaand aan elke procedure ontvangt u van ons een voorstel. Deze werkwijze zorgt ervoor dat u nooit onaangenaam wordt verrast in de kosten. Bovendien beschikken wij over onze eigen deurwaarder.

Ook tijdens de executie van het vonnis houden wij “de vinger aan de pols”. Dat doen we onder andere door duidelijke instructies te geven aan de deurwaarder. Immers het gaat om uw geld en uw klant, iedere debiteur heeft een eigen aanpak nodig.

Wilt u meer weten over gerechtelijke incasso procedures? Neemt u dan contact met ons op, wij bieden u graag een vrijblijvend advies.

CONTACT