CreMan is eind 2002 opgericht door Marcel Blanken. Voordat hij CreMan oprichtte, heeft hij als financieel directeur en als controller bij grote internationale bedrijven gewerkt.

Zijn bevindingen over de kwaliteit en service in het credit management segment hebben bijgedragen aan de oprichting van CreMan. De basisgedachte achter onze dienstverlening is om snel, flexibel en accuraat met een kleine groep gemotiveerde professionele medewerkers de opdrachtgever tevreden te stellen. Dit trachten we te doen door middel van goede communicatie met de opdrachtgevers, het nakomen van afspraken, een eenvoudige duidelijke beloningstructuur en bovenal de wensen te vervullen van de opdrachtgever. Bovendien zien wij het als een uitdaging om complexe zaken op te lossen waar eventueel een dispuut op rust.

Onze opdrachtgevers variëren van middelgrote tot grote beursgenoteerde bedrijven. Zij krijgen bij ons vaste aanspreekpunten die verantwoordelijk zijn voor de in behandeling zijnde dossiers. Ook tijdens de gerechtelijke procedure blijven wij uw aanspreekpunt en kunt u tevens online en realtime uw dossiers blijven volgen.

Onze doelstelling is dat wij samen met u, uw creditmanagement activiteiten willen verbeteren. Tevens heeft CreMan als doelstelling om de beste dienstverlener te zijn in onze branche. Hier doen wij dagelijks ons best voor! Graag lichten we dat in een persoonlijk gesprek toe. Mocht uw interesse zijn gewekt, kunt u te allen tijde contact opnemen met ons kantoor telefoonnummer 035 – 539 55 66 of uw verzoek mailen

Mail ons!

NEEM CONTACT MET ONS OP