Wij adviseren u niet te wachten met het innen van facturen tot het echt te laat is, maar tijdig en goed gepland er voor zorgen dat de openstaande facturen betaald worden.

Geef uw klant een laatste kans om zonder extra kosten te betalen!

Elk bedrijf benadert zijn debiteuren op zijn eigen manier. Daarom maken wij vooraf met u een plan van aanpak waarin al uw wensen worden opgenomen.

Voordelen debiteurenbeheer:

  • Tijdsbesparing;
  • Liquiditeitspositie van uw onderneming wordt versterkt;
  • DSO zal enorm teruglopen;
  • Besparing administratieve kosten en portikosten.

Nadat u de openstaande posten aanlevert verzorgen wij het verzenden van de herinneringen, aanmaningen of indien noodzakelijk een ingebrekestelling. Desgewenst nemen wij tevens telefonisch contact op met uw debiteuren.

Als het nodig is kan het aanmaningstraject naadloos overgaan in het incassotraject, waardoor wederom veel tijd kan worden bespaard. Uiteraard worden hier vooraf duidelijke afspraken over gemaakt.

U kunt hieronder direct een offerte aanvragen voor het debiteurenbeheer. Wij nemen zo spoedig mogelijk nadien contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen voor meer informatie.

Wilt u liever uw debiteurenbeheer in eigen beheer houden maar heeft u meer interesse in Cedit Management Software? Klik dan op onderstaande knop

Klik hier voor software

ADVIES NODIG OVER UW DEBITEURENBEHEER?

WIJ HELPEN U GRAAG